PARANTAVAT KANAVOINTI-ILLAT

 

Parantavissa kanavointi-illoissa välitämme mm. enkeleiden, korkeiden Mestareiden, luonnonhenkien ja avaruuden auttajien viestejä ja hoitoa. Illoissa tehdään myös heidän voimistamiaan ja ohjaamiaan meditaatioita ja maapallomme parantamista. Illan ajan olemme todella korkeavärähteisten ja vahvojen valon ja rakkauden energioiden vaikutuspiirissä ja hoidettavana. Herkät ihmiset tuntevat tämän voimakentän jo päiviä ennen kokoontumista ja sen jälkeenkin. Illat nostavat värähtelytasoa ja avaavat henkistä tietoisuutta. Sinulla on mahdollisuus työstää omia ja usein myös läheistesi ongelmia. Usein illoissa on ollut mukana Arkkienkeleitä, Mestari Maria ja Äitimaa (suuri luonnonhenki), mutta illan ”tähdet” myös vaihtelevat.

 

Kanavointi-illat ovat avoimia kaikille ja niihin on ennakkoilmoittautuminen. Kesto on noin kaksi tuntia. Iltoja pidetään pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset sari@valoverso.net tai p.0400485802.


Parantavat kanavointi- ja rukousillat enkelien kanssa 30 euroa ja aleryhmät (opiskelijat, eläkeläiset jne.) 20 euroa

Tämä palvelu on vaihtoehtohoitoa eikä se ole yksityisen terveydenhuollon palvelua enkä toimi sitä antaessani terveydenhoidon ammattihenkilönä. Tämä hoitomuoto ei kuulu terveyden- ja sairaanhoitoon eikä ole psykologin ja psykoterapeutin ammattitutkinnon mukaista hoitoa.

 

 

Anki Kauranen  |  0400 485 802  |  sari@valoverso.net  © Valoverso 2023  |  Suunnittelu: DesignDelight