Minusta

 

Olen saanut nimekseni Anki Luci Maria. Olen elänyt täällä ennenkin useissa eri kehoissa ja eri nimillä nimettynä. Olen saanut syntymälahjana näkemisen, kanavoinnin ja parantamisen lahjan. Tämän lahjan haluan jakaa kanssaihmisten avuksi.

Pienestä lapsesta saakka ihmismieli on kiehtonut minua. Elämäni polun väliin rankatkin kokemukset ovat valmistaneet minua kanssaihmisten auttajaksi. Olen tuntenut suurta kutsumusta henkiseen auttamistyöhön niin kauan kuin pystyn muistamaan. Minulla on Jumalallinen ohjaus tähän tehtävään. 

Minulle tärkein päämäärä työssäni on auttaa ihmisiä oivaltamaan oma todellinen olemuksensa ja lisätä myötätuntoa ja rakkautta heidän elämäänsä. Auttaa vapautumaan mielen ylivallasta. Olen osaltani mukana edistämässä suurta puhdistustyötä, josta koko ihmiselämässä on kysymys: työstää ja kuoria pois kielteisyyttä, jotta ydin alkaa pikkuhiljaa paljastua. Sinä olet sisimmältäsi valoa, rakkautta ja iloa. Se on ihmisenkin luonnollinen tila. Olen vakuuttunut kaiken olevan pohjimmiltaan yhtä - kun autan sinua, samalla oma siunaukseni kasvaa. Pistän siis hyvää kiertämään!

Olen psykologi ja ylemmän erityistason kognitiivinen psykoterapeutti. Löydyn Kelan ja Valviran hyväksymien psykoterapeuttien joukosta. Olen työskennellyt psykologin työssä vuodesta 1998 saakka psykiatrian, työterveyden ja kuntoutuksen aloilla. Kelan kuntoutuspsykoterapioita olen tehnyt yhdeksän vuotta ja sitä ennen psykoterapioita itsemaksaville asiakkaille. Olen käynyt useita energiaparantamisen koulutuksia. Minulla on myös Niatanssi-ohjaajan koulutus. 

Sinulle voi herätä kysymys, miten nämä eri asiat sopivat yhteen. Tarjoan kullekin asiakkaalle sitä palveluistani, jota hän on tullut hakemaan. Jos tulet psykoterapiaan, työskentelen kognitiivisen psykoterapian oppien mukaisesti. Mikäli haluat henkistä ohjausta, kanavointia tai energiahoitoa, avaan ne kanavat avuksesi. En tyrkytä sinulle mitään. Avoimuus on tärkeää – asiakkaan kanssa tulee olla täysi yhteisymmärrys, millä tavoin ja tasoilla hänen kanssaan työskennellään. Vaihtoehtohoidot ovat psykologin ja psykoterapeutin palveluista erillistä toimintaa.

Ja vielä lopuksi muutama lause minusta ihmisenä. Henkinen kasvu on minulle elämäni tärkein päämäärä. Olen antanut sydämeni Äiti Ammalle, hänen opetuksille ja ohjaukselle. Enkelit ja muut valo-olennot ovat osa arkeani ja niin sanottu näkymätön maailma on minua lähellä kouriin tuntuvasti. Rakastan tanssimista, meditoimista ja lasteni äitinä olemista. Luonnossa oleilu on minulle elintärkeää. Innostun kanssaihmisistä.

Olen kiitollinen mahdollisuudesta kohdata sinut!

 

 

Anki Kauranen  |  0400 485 802  |  sari@valoverso.net  © Valoverso 2023  |  Suunnittelu: DesignDelight