ENERGIAHOITO

 

Energiahoito on aina ainutlaatuinen tapahtuma, jossa kanavoitavat energiat ohjautuvat kunkin hoidettavan tarpeen mukaan. Kukin saa sellaista hoitoa, mitä tarvitsee ja mitä on mahdollista tällä erää vastaanottaa. Hoitotapahtuman sisältö ja auttamaan saapuvat valojoukot ovat minullekin aina ihana taivaallinen yllätys. Toki minulla on usein ennakkoaavistuksia mitä tuleman pitää ja millaisista asioista lähdetään liikkeelle, työskentelen ”yläkerran” ohjauksessa.

Hoidossa välitän hyvin korkeavärähteisiä energioita ja viestejä mm. Enkeleiltä ja Arkkienkeleiltä, korkeilta Mestareilta ja eri Jumaluuksilta. Hoidossa ovat mukana usein myös avaruuden auttajat, luonnonhenget ja henkimaailmaan siirtyneet läheiset. Hoito voi auttaa löytämään yhteyden omaan suojelusenkeliin tai henkiseen oppaaseen.

Energiahoito vaikuttaa puhdistavasti ja harmonisoivasti. Hoito helpottaa energia- ja tunnetukosten poistumista ja sekä vapauttaa karmaa. Fyysisiä ongelmia työstetään energeettisellä tasolla, jossa niiden alkusyytkin sijaitsevat. Hoidettavan elämänenergia ja valon määrä energiasysteemissä lisääntyy. Hoito avaa sydäntietoisuutta ja toimii maadoittavasti. Hoito edistää kokonaisvaltaista paranemista ja etenemistä henkisellä polulla. Hoidettava saa henkistä ohjausta.

Hoito tapahtuu hoitopöydällä kevyen kosketuksen kautta sekä sanallisesti. Samalla kun välitän parantavia energioita, hoidettava saa myös sanallista ohjausta ja viestejä valotason auttajiltaan. Joissakin hoidoissa hoidettava saa itselleen ”kotihoito-ohjeita”. Pysyvimmät vaikutukset hoidosta saa, jos mieltää sen muutosprosessina, joka jatkuu hoidon jälkeen ja hoitojen väillä. Hoito pistää liikkeelle asioita energeettisellä ja tietoisuuden tasolla, jota muutosta ihminen voi syventää ja opiskella lisää elämän koulussa. Tätä kautta muutokset siirtyvät myös elämän fyysiseen tasoon.

Mitä tahansa ongelmaa, fyysistä, mielen tai tunteiden hyvinvointiin sekä elämän tilanteeseen liittyvää, voidaan hoitaa energiahoidolla.

Sydämellisesti tervetuloa hoitomatkalle!


Energiahoito n. 90 min. / 110 euroa

Tämä palvelu on vaihtoehtohoitoa eikä se ole yksityisen terveydenhuollon palvelua enkä toimi sitä antaessani terveydenhoidon ammattihenkilönä. Tämä hoitomuoto ei kuulu terveyden- ja sairaanhoitoon eikä ole psykologin ja psykoterapeutin ammattitutkinnon mukaista hoitoa.

 


Anki Kauranen  |  0400 485 802  |  sari@valoverso.net  © Valoverso 2023  |  Suunnittelu: DesignDelight