KANAVOINTI / NÄKIJÄN VASTAANOTTO

 

Välitän kanavointiin tulevalle ihmiselle viestejä ja ohjausta korkeilta valotasoilta ja myös henkimaailmaan siirtyneiltä. Kanavoin mm. Enkeleitä, korkeita Mestareita, Avataroja, henkisiä oppaita ja myös luonnonhenkiä. Useimmiten kanavoitava henki puhuu ja toimii minun kauttani, joskus näen viestin kuvana, mieleeni ohjattuna tekstinä tai saan sen muuna aistimuksena. Myös automaattikirjoitusta käytetään välillä välineenä. Toimin siltana näkymättömään.

Kuka tahansa voi tulla kanavointiin hakemaan vastauksia tiettyihin kysymyksiin ja / tai pyytää neuvoa elämäntilanteeseen. Kanavoinnissa on mahdollista saada laajemmassa mielessä ohjausta henkisellä polulla. Mahdollista ja suositeltavaakin on myös asennoitua avautumaan sille tiedolle ja ohjaukselle, mitä jumalallinen tuo kanavointini kautta. Joka tapauksessa ihmiselle ohjautuu se tieto, joka juuri nyt on tarpeen. Kanavointi on myös mahdollisuus avartaa omaa mieltä näkymättömille ulottuvuuksille ja työstää erilaisia pelkoja liittyen paranormaaliin. Kanavointi on hyvin hoidollinen tapahtuma, koska kanavoitava henki tuo valonsa osallistujille ja virrattaa parantavaa energiaa ja rakkautta viestinsä mukana. 

Sydämellisesti tervetuloa kanavointiin!


Kanavointi n, 45 min. / 80 euroa

Tämä palvelu on vaihtoehtohoitoa eikä se ole yksityisen terveydenhuollon palvelua enkä toimi sitä antaessani terveydenhoidon ammattihenkilönä. Tämä hoitomuoto ei kuulu terveyden- ja sairaanhoitoon eikä ole psykologin ja psykoterapeutin ammattitutkinnon mukaista hoitoa.

 


Anki Kauranen  |  0400 485 802  |  sari@valoverso.net  © Valoverso 2023  |  Suunnittelu: DesignDelight